זו עוגת הגבינה שאין אחד שלא אוהב אותה

יפה ויגאל מפגאונקר

 

עוגת גבינה שאין מי שלא אוהב
ככה קרין גורן קוראת לה והיא צודקת!!!
רכה ואוורירית בפה
משתפת -יפה ויגאל מפגאונקר
מצרכים- 
750 גר גבינה לבנה 5%
גביע שמנת חמוצה
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
חצי חבילת פודינג וניל
חצי כוס קורנפלור
לקרם-
שמנת מתוקה
חצי חבילת פודינג וניל
רבע כוס חלב
אופן ההכנה-
מפרידים את הביצים ,
בקערה גדולה שמים את כל המוצרים מלבד חלבונים וחצי כוס סוכר( חצי מהכוס)
מערבבים היטב שלא ישארו גושים
בקערת המיקסר מקציפים במהירות בינונית את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה במספר פעמים ,
טורפים שליש מהקצף בתנועת קיפול לבלילה ומוסיפים בעדינות את יתרת הקצפת. תבנית 24 או 26 .
מניחים בתנור קערית עם מים רותחים.
אופים בתנור שחומם מראש 200 מעלות כרבע שעה אח"כ מורידים ל 150 מעלות אופים עוד כ 45 דקות. כ60-70 ד
מוצאים מהתנור
נותנים לעוגה להתקרר לחלוטין ומצפים עם הקצפת ( מקציפים את השמנת המתוקה ופודינג וניל )
מעל מגרדים שוקולד מריר.
העוגה טעימה מאוד גם ללא קרם.
עושה לפעמים גם בלי קרם

תגובה אחת

  1. האם מוציאים את העוגה מהתנור מיד בתום האפיה או שומרים בתנור כבוי זמן נוסף
    ישנם דעות שונות חלק טוענים שיש להוציא מיד וחלק טוענים שיש להשאיר מה הנכון כדי שהעוגה לא תצנח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *