מילפיי טורקי זה מדהים

סיגלית עמגר

זהו מאפה פילו הכי טעים שהכנתי

הכינה – סיגלית עמגר 

מילפיי טורקי

המרכיבים-

בצק פילו

100 גר' חמאה מומסת

לקרם-

3 כוסות חלב

3/4 כוס סוכר

2 ביצים

שקית סוכר וניל

2 כפות קמח

2 כפות קורנפלור

קורט מלח

40 גר' חמאה

 

ההכנה –

מבשלים את כל מרכיבים הקרם (חוץ מהחמאה אותה מוסיפים בסוף), על אש נמוכה עד שמסמיך.

מורחים 5 עלי פילו בתבנית שמים שכבה מהקרם ושוב עוד 5 עלים עם חמאה.

ושוב קרם ועוד 5 עלים.

חותכים לריבועים לפני האפייה

מברישים שוב בחמאה למעלה.

מכניסים לתנור 170 מעלות עד שמשחים

 

 

להגיש עם אבקת סוכר למעלה

5 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *