עוגת גבינה ושמנת שמכינים ב- 10 דקות

יליזבטה מיכאלוב
עוגת גבינה ושמנת שמכינים ב 10 דקות
עוגת גבינה שמנת
המרכיבים-
לתחתית
200 גרם ביסקוויטים טחונים דק
150 גר' חמאה מומסת
לטחון יחד ולהדק לתבנית עגולה בקוטר 24
המלית –
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
250 גר גבינה לבנה
3 גביעים של שמנת חמוצה
2 כפות קורנפלור
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
ההכנה –
את התחתית – לערבב יחד ולהדק לתבנית עגולה בקוטר 24
מלית – לערבב את הביצים והסוכר  ולהוסיף את שאר רכיבי המלית לערבב טוב.
לצקת מעל הפירורים
לאפות בחום 150 מעלות  בערך שעה , עד להזהבה של השוליים בלבד ,
במרכז היא עדיין אמורה להישאר רוטטת .. היא מתייצבת במקרר
משדרגים עם ציפוי – לא חובה אני לא שמתי .
250 מ"ל שמנת מתוקה
חצי  כוס חלב
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
מקציפים יחד במיקסר עד לקבלת קצפת יציבה
מורחים על העוגה לאחר שהיא מתקררת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *