עוגת תפוחים מהטובות שהכנתי

 

 

דינה גולדברג אנטין

 

עוגת תפוחים נפלאה

המרכיבים-

4 ביצים

3/4 כוס סוכר

2 שקיות וניל

3/4 כוס שמן

2 כוסות קמח תופח

4 תפוחי עץ קלופחם חתוכים לקוביות

כפית מיץ לימון

 

כפית קינמון

2 כפות סוכר

ההכנה –

נקציף ביצים וסוכר עם וניל

נוסיף בהדרגה את השמןואחר כך הקמח עד לבלילה חלקה

נערבב את התפוחים עם קינמון מיץ לימון וסוכר .

נשמן תבנית 26

נשטח חצי מהבצק ומעל תפוחים ושוב בצק ושוב תפוחים.

נכניס לאפייה 170 מעלות לאחר 10 דקות נפזר קרמבל מעל העוגה ונמשיך באפייה כ- 40 דקות.

את הקרמבל נכין כך נפורר

40 גר' חמאה חצי כוס קמח

3 כפות סוכר ומעט קינמון נערבב לפירורים

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *