לביבות תפוחי אדמה הכי טעימות שיש

אריקה סיינפלד

 

אין כמו לביבת תפוחי אדמה טובה לשמח משפחה

מאת – אריקה שיינפלד

המרכיבים

6 תפוחי אדמה אדומים

3 ביצים

3 כפות קמח

מלח

פלפל שחור

ההכנה
מקלפים ומגרדים על פומפיה עם החורים המאורכים היותר קטנים.

סוחטים קלות בין כפות הידיים, מוסיפים ביצים, מלח ,פלפל גרוס וקמח.
מחממים שמן במחבת לטמפרטורה בינונית, מטגנים לביבות לצבע יפה בשני הצדדים.
מסדרים על נייר סופג לספיגת עודף השמן.
אוכלים חם, בתוספת שמנת או יוגורט, רסק ת.עץ,או מה שאוהבים

אריקה סיינפלד

 

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *