פשטידה קלה וטעימה פטריות ובצל ירוק

 

Debbie burak butoleanu

פשטידת בצל ירוק ופטריות משני סוגים

פשטידה פשוטה וטעימה

מאת – דבי בורק

המרכיבים

 

חבילה שלמה של בצל ירוק

סלסלה של פטריות שמפיניון טריות

סלסלה של פטריות חורש או סוג אחר

2  קוטג' / גבינה לבנה( אפשר גם וגם)

5 ביצים

חצי כוס קמח

כפית מלח

פלפל שחור

ההכנה

מטגנים קלות את הבצל הירוק ואת הפטריות עם קצת חמאה או שמן זית

פטריות לפרוס דק לקערה. להוסיף בצל ואת כל  שאר המרכיבים לערבב טוב.

לשמן תבנית זכוכית בינונית

להעביר בלילה.

אפשר לפזר גבינה צהובה קצת מעל .

ולאפות בחום בינוני 170 עד הזהבה. בתאבון

משהו מנחם

לימים קשים

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *