ללא טיגונים! לביבות מדהימות בתנור בדיוק כמו המטוגנות

 

Batel sidi asayag

 

לביבות ירק בתנור יצא  מדהים ממש כמו מטוגן

המרכיבים

בטטה
2 תפוחי אדמה קטנים
2 גזרים גדולים
2 כרישה / פרסה
4 קישואים גדולים
1 כף אבקת מרק  או מלח שטוחה
פלפל שחור
3 כפות פירורי לחם
3 ביצים

ההכנה

כל הירקות גורדו בפומפיה הקטנה למעט הכרישה.לסחוט קצת לאחר הגירוד.
את הכרישה רק החלק הלבן קוצצים לרצועות דקות
מערבבים את הירקות עם כל שאר המצרכים.

מחממים תנור 200 מעלות
מכינים תבנית עם נייר אפייה , להתיז ספריי שמן למטה , לסדר לביבות שטוחות , לרסס ספריי שמן מעל הלביבות ולהכניס לתנור.

אפייה כ 20 דקות

2 תגובות

  1. לא חייבים לכל דבר להוסיף ביצים.
    אפשר קמח חומוס/קמח תפוחי אדמה/קמח עדשים/וקצת קמח שיבולת שועל או בפתיתים.כדי לספוג נוזלים.
    וגם יותר טעים וגם יותר בריא!

    1. יש דעות חלוקות לגבי בריאות של ביצים – ויש הטוענים שביצה זה אחד הדברים הכי בריאים שיש אז כל אחד מה שמתאים לו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *