כרוב כבוש מהיר – כמה פשוט ככה טעים

קטרינה יוחננוב
כרוב כבוש בהכנה מהירה
מהיר  וטעים
מאת – קטרינה יוחננוב
המרכיבים-
ראש כרוב
כמה עלי דפנה,
3-5 גרגרים של פלפל אנגלי
2גזרים ,
פלפל גמבה שני צבעים,
פלפל חריף לפי טעם
לתחמיץ:
ליטר מים רותחים,
כף שמן
כף חומץ,
כף מלח
וחצי כף סוכר
ההכנה –
יש להכין בסיר את התחמיץ – להביא עד לרתיחה .
לשים את הירקות בקערה הכרוב לחתוך דק.
לשפוך את התחמיץ על ההירקות.
לערבב ולסדר בצנצנת.
אחרי שעתיים הכרוב מוכן לאכילה
לשמור בקירור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *