את העוגה הזאת לא תפסיקו להכין ,היא מדהימה

 

כרמית מ. דהאן

עוגת מייפל פרווה

המתכון מאת – כרמית מ.דהאן

 

עוגה לשבת לחג ולכל יום

מתאימה לכולם

ללא חלב

המרכיבים

4 ביצים
כוס שמן
כוס קרם קוקוס
כוס סוכר
כף תמצית וניל
2 וחצי כוסות קמח תופח

קורט מלח

לקישוט כוס אגוזי פקאן ומלך קצוצים גס
חצי כוס מייפל

ההכנה

מחממים תנור ל180 מעלות
משמנים 2 תבניות אינגלייש קייק

מקציפים ביצים עם סוכר בין 8 ל10 דקות עד למרקם מוס מנמיכים את מהירות המיקסר מוסיפים את השמן בזרזיף דק ואחריו את הקרם קוקוס
מוסיפים את הקמח ותמצית הוניל לשים לדקה עד לאיחוד
יוצקים לתבניות ואופים בין 30 ל 40 דקות עד שקיסם שמכניסים יוצא עם מעט מעט פירורים לחיים
מוצאים את העוגה שופכים את המייפל כשהעוגה חמה מפזרים את האגוזים ומחזירים לתנור למשך 5 עד 7 דקות

בהצלחה❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *