אסאדו בתנור מתפרק מהעצם

צילום – ליאת לוי

אסאדו בתנור 5 שעות בישול
צילום תמונה – ליאת לוי

 

המרכיבים

קילו עד קילו וחצי אסאדו עם עצם חתוך לקוביות גדולות

5 בצלים פרוסים ל 4

ראש שום חצוי

מלח

פלפל שחור גרוס

3 כפות סילאן או דבש

מקל קינמון

חופן שזיפים שחורים יבשים

5 תפוחי אדמה חתוכים  ל – 4

ההכנה

לחמם סיר כבד עם שמן זית ולסגור את הבשר בטיגון בשני צדדים.

אחר כך לסגר בצל בקרקעית

מעליו בשר , שזיפים ,תפוחי אדמה .

לתבל בתבלינים .

להוסיף מים  כוס או 2 .

לסגור עם נייר אפייה ולאטום.

מעל עם מכסה ולהכניס לתנור 5 שעות

עד שהבשר רך

תענוג

ממש קל ופשוט להכנה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *