אין על הסיר של פעם – העוגה הכי גבוהה שיצאה לי בחיים

נורית רוזליו בוסו
אין על הסיר של פעם …. ירושה מאימי שתחיה עד 120
העוגה הכי גבוהה שיצאה לי בחיים .
כמה אושר
המרכיבים-
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר +רבע כוס
1 כוס שמן
1 כוס  מיץ תפוזים טבעי
חצי לימון סחוט טרי
גרידה מלימון +תפוז
2.5 כוסות קמח תופח
קורט מלח
שקית וניל
ההכנה –
להקציף חלבונים וסוכר
להקציף חלמונים עם רבע כוס סוכר להוסיף שמן, מיץ ושאר החומרים ,לקפל קמח .
אחר כך לקפל את החלבונים המוקצפים..
לשמן תבנית סיר פלא בספריי שמן
לאפות בחום 170 מעלות  40 דקות לערך.
להכניס שיפוד שיצא לח .
שיוצא מהתנור לקרר קצת להפריד עם סכין את העוגה בתוך התבנית לשים צלחת ולהפוך יוצא בקלות אבל ממש בקלות .
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *