גיליתי את הסוד איך להכין את העוף בגריל של הסופר

 

צילום אריאלה גולדמן

את המתכון לקחתי מעובדת סופר לשעבר

שהייתה מכינה את העופות .

המרכיבים

עוף שלם

כפית פפריקה

חצי כפית כורכום

שום כתוש או כפית שום גבישי

4 כפות שמן

פלפל שחור

מעט מלח

כפית מרק עוף לא חייב

ההכנה

שמים את התבלינים בקערה ומערבבים עם השמן

שמים את העוף ומעסים היטב.

עוטפים ומכניסים לכמה שעות למקרר.

מכניסים לתנור,

אם יש מתקן לעוף זה מעולה ,מתקן עם שיפוד שמסתובב.

(כי בסופר יש מתקן מיוחד לצליית העופות , שהעוף נצלה ומסתובב.)

אם לא הצלחתם , תכניסו לתנור מעל רשת, 180 מעלות ולהפוך את העוף כל כמה דקות לשים על רשת ותבנית למטה

שעה ורבע בערך עד שהופך לצלוי ושחום

 

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *