אין על מפרום כרובית של סבתא

 

תמונה – batel korsaias

כמו תפוחי אדמה רק כרובית

עכשיו זאת העונה להכין מפרום מכרובית

טעים ברמות שאין לתאר

המרכיבים

פרקו כרובית  לפרחים

בשר טחון חצי קילו

בצל

פטרוזיליה קצת

כפית בהרט למפרום

פרוסת לחם רטובה סחוטה

מלח

פלפל שחור

ביצה

צלחת עם קמח

צלחת עם ביצה עם רסק וקצת מים לערבב

לרוטב-

בצל

עגבניה

סלרי פרוס

גזר פרוס

2 כפות רסק

כפית פפריקה

מלח

פלפל שחור

ההכנה-

 

לפרק כרובית לפרחים
להכין תערובת הבשר

לטחון בצל עם לחם להוסיף לבשר עם תבלינים וביצה.

לחתוך בכל פרח ולמלא בפנים בבשר .

לצפות בקמח וביצה ולטגן .
בנתיים להכין את הרוטב בסיר רחב

לטגן בצל ,סלרי וירקות.

להוסיף רסק, מלח פלפל שחור  ופפריקה עם מים .

לסדר את הכרובית בתבנית לשפוך את הרוטב גם למטה .

לאפות 180 מעלות 40 דקות

במקום בתנור ,אפשר גם לבשל בתוך הסיר.

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *