רולדת קרם תות וניל מעלפת חושים – סוף סוף ירדו מחירי התות

חני קונאשוילי
רולדה קרם תות וניל
טובה גם לפסח 🍓🍓🍓🍓
המתכון מאת – חני קונאשוילי
מרכיבים-
לרולדה:
4 ביצים L מופרדות
4 כפות סוכר
2 כפות שמן
4 כפות קמח תופח או תופח כשר לפסח
כפית תמצית וניל
ההכנה-
להקציף חלבונים להוסיף סוכר בהדרגה עד לקצף יציב.
להנמיך מהירות להוסיף חלמונים שמן ותמצית וניל.
לבסוף את הקמח.
בתבנית של התנור לשמן נייר אפיה היטב.
לאפות ב170 מעלות כ15 דקות.
לקרר 2דקות ולגלג עם הנייר עד שיתקרר לגמרי.
לרסק תותים:
לשטות 12 תותים גדולים
לשים במעבד מזון עם כף אבקת סוכר עד שיהפוך לרסק חלק.
לקרם:
1וחצי שמנת מתוקה/צימחית לפרווה
חצי כוס חלב/רבע כוס מים או חלב סויה לפרווה.
1 פודינג וניל
2סוכר וניל.
להקציף הכל לקצף יציב.
להוסיף את רסק התותים.
לערבל דקה נוספת.
לפתוח את הרולדה.
למרוח 3/4 מכמות הקרם.
לגלגל ללא הנייר.
להעביר למגש לקשט עם הקרם שנותר.
** אפשר חצי מרסק התותים לשים בקרם וחצי למרוח על העוגה לפני שמורחים את הקרם****
בהצלחה חני❤❤❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *