מתכון בליני – בלינצ'ס ממולא

 

ננה אלקריף

 

 

בלינצ'ס בליני ממולאים בשר

המרכיבים

לבלינצ'ס –

ביצה

כפית סוכר

חצי כפית מלח

כף שמן

כוס ורבע מים 300 מל

כוס ורבע קמח

מלית

חצי קילו בשר טחון

בצל

שן שום

תבלינים

פפריקה

מלח פלפל

וכמון

 

ההכנה

הכנת הבלינצס –

שמים בקערה ביצה מידה L ,כפית סוכר ,חצי כפית מלח, כף שמן,מים ,לערבב טוב עם מטרפה ולהוסיף קמח מנופה. לערבב טוב שלא יהיו גושים ולסנן(לא חייב )

לחמם מחבת ממש טוב ולמרוח עם נייר סופג טיפה שמן ,

מוזגים מהבלילה עם מצקת בגודל של מחבת בינונית . שכבה דקיקה אחרי דקה הופכים לצד שני לעוד חצי דקה.

כך מכינים את כל הדפים.

למילוי – בשר טחון, בצל מגורד או קצוץ דק, שום ,ירק ,מלח,פלפל,כמון ,2 כפות מים קרים, כף שמן .להקפיץ הכל טוב במחבת ,בסוף הוספתי כפית שטוחה פפריקה מתוקה.

למלא את המילוי בבלינצ'ס ולגלגל.

לטגן במחבת עם מעט שמן

 

אפשר גם להבריש במעט שמן ולאפות בתנור בחום של 190 מעלות עד קבלת צבע זהוב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *