סיר קציצות נימוחות בטירוף – קציצות עם בורגול

 

קציצות שיפטה למי שמכיר מהמטבח הכורדי  , קציצות בשר עם בורגול ברוטב צהוב עם תפוחי אדמה ☺

כמה שזה טעים,נימוח בפה חלומי

 

מאת – שירה מיינר

המרכיבים

חצי קילו בשר טחון או עוף טחון

בצל מגורד

חופן כוסברה או פטרוזיליה

כוס בורגול דק

מלח

פלפל

כמון

כורכום

מעט בהרט

פפריקה חריפה

ביצה

כף קמח

לרוטב –

בצל קצוץ

עלי סלרי

3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

כוס גרגרי חומוס מבושלים

שום

מלח

פלפל

כורכום

כמון

מעט חוואיג' למרק

ההכנה

נערבב מרכיבי הבשר לתערובת אחידה נלוש היטב.

ניצור קציצות ונניח בצד.

נכין המרק –

נטגן בצל ,שום,נוסיף עלי סלרי ,נוסיף תבלינים חומוס תפוחי אדמה ומים.

נסדר קציצות ונבשל כשעה .

בתאבון קציצות משגעות .

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *