קציצת הפתעה – הכי טעימה

אסתר קדוש

 

 

קציצות עם מלא הפתעות

מאת אסתר קדוש

 

 

המרכיבים

 

בצל גדול

כ – 4 עלי סלרי

1/4 מהראש של הכרפס

2 תפו"א בינוניים

2 קישואים בינונים

2 זוקיני בינוני

4 שיני שום כתושות

צרור מכל ירק  שמיר ,פטרוזיליה

כפית מלח

כף מרק עוף

כפית מחוקה כורכום

פלפל שחור

ביצה

4 כפות קמח/ קמח מצה

ההכנה

מגרדים את הירקות ,קוצצים דק הכל ,אפשר במעבד מזון .

סוחטים מנוזלים.

שמים בקערה ומערבבים עם התבלינים ביצה וקמח.

בעזרת ידיים רטובות ,יוצרים קציצות משטחים ומטגנים כ –  4 דקות בערך מכל צד לאחר טיגון מצד אחד עם מזלג לוחצים בעדינות על הקציצה בכדי שגם מבפנים יהיה מטוגן היטב.

בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *