העוגה הזו היא שלמות מוגזמת …
אי אפשר להפסיק לאכול אותה .
אוורירית רכה ומלטפת
כמה שהיא פשוטה במצרכים – ככה היא טעימה
והיא כשרה לפסח
מאת אילנית טורג'מן
הכנה ממש קלה והתוצאה מדהימה – אם מכינים בתבנית חד פעמית מלבנית בינונית 20/30
תוכלו לרפד בנייר אפייה.
המרכיבים –
6 ביצים מופרדות
כוס ורבע סוכר
750 גר גבינה לבנה 5-9 %
שמנת חמוצה גביע
7 כפות גדושות קורנפלור
2 שקיות סוכר וניל
ההכנה –
נקציף חלבונים עם כוס סוכר
בקערה השנייה נערבב גבינות, חלמונים, שמנת קורנפלור רבע כוס סוכר ווניל.
נקפל את הקצף לתוך התערובת .
נשמן טוב טוב את התבנית.
נעביר הבלילה לתבנית
נחמם תנור על 150 מעלות.
נשים את התבנית בתוך בתבנית גדולה עם מים .
נאפה כשעה ורבע עד שהעוגה יציבה .
זה קצת שונה מתנור לתנור .