מתכון לחמוצים שלי – לא תפסיקו לנשנש


סימה ארביד

מתכון לחמוצים של בית 😍

כמה קל ככה טעים

לחתוך את כל סוגי הירקות

 

המרכיבים

גזר

כרוב

קולורבי

שומר

פלפל אדום

גבעולי כרפס

כרובית

וכמובן מה שרוצים

3/4 כוס חומץ

על כל כוס מים כפית שטוחה מלח

עלה דפנה 1,2

גרגירי פלפל אנגלי כפית

 

ההכנה

לחתוך הירקום לפרוסות ולרצועות.

לערבב. יחד בקערה.

לקחת צנצנת  גדולה, למלא בירקות להוסיף חומץ .

לשים למעלה מעט עלי דפנה, פלפל אנגלי אם רוצים.

ולמלא מים חמימים עד חמים בכל כוס כפית שטוחה מלח ,עד למעלה לסגור את הצנצנת

ולערבב לתת לעמוד 2- 3 ימים

ואז זה מוכן..💚

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *