עוגת השמנת שכבשה את הרשת! 5 דק עבודה ללא הפרדת ביצים!
אני ממש מכורה!!!!
העוגה ללא גבינה בכלל !!!
כמה פשוט ככה טעים
תבנית קוטר 24 עגולה
המצרכים –
תחתית-
שרוול אחד של פתי בר לטחון
100 גר' חמאה מומסת
לתערובת השמנת –
4 גביעי שמנת של פעם 28 %
3/4 כוס סוכר
שקית אינסטנט פודינג וניל
4 ביצים
אופן ההכנה –
לערבב ביסקוויטים עם חמאה ולהדק לתבנית בתחתית.
לערבב את השמנת ושאר החומרים במטריפה לתערובת חלקה .
לשפוך מעל הביסקוויטים.
לאפות 40 דקות בחום 200 – 190 מעלות
3 תגובות
בוקר טוב
העוגה נראית פצצה, אבל עם המון אחוזי שומן, ניתן תחליף לשמנת 28%?
תודה
בבקשה רעיון מפורט במה אפשר לצפות את העוגה?
קצפת – שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר להקציף