פשטידת פטריות ותפוחי אדמה מוקרמת – פשטידה מנצחת

רחלי שמשון

פשטידה מנצחת עם תפוחי אדמה ופטריות

מוקרמת בתנור

המתכון של מלי

המרכיבים –

4 תפוחי אדמה

בצל

50 גר' חמאה

פטריות טריות פרוסות

שמנת מתוקה אריזה

חצי כוס חלב

כף אבקת מרק פטריות או קמח

2 שיני שום כתוש

מלח

פלפל שחור

כוס גבינה צהובה או מוצרלה מגוררת

ההכנה –

נפרוס תפוחי אדמה קלופים ונבשל 20 דקות

סנן ונסדר בתבנית בינונית כמו רעפים.

נטגן הבצל עם חמאה

נוסיף פטריות ונטגן ,נוסיף ,שום ,חלב,שמנת,מרק פטריות נערבב יחד הכל עם חופן גבינה צהובה.

נשפוך מעל תפוחי האדמה .

נפזר הגבינה מעל הכל

נכסה בנייר כסף ונכניס לתנור .

חצי שעה 180 ואחר כך נוריד כיסוי לעוד 10 דקות הזהבה.

בתאבון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *