מכירים את הפטנט לחצילים מטוגנים ?
לכל אוהבי חצילים מטוגנים,
אשמח לשתף אתכם בטיפים שלי
מאת דרורית אוברפרטש
הטיפים והפטנט שתאמצו !
1 לקלוף את החציל פס כן פס לא (כמו זברה)
2 לפרוס לעובי של 1 ס"מ
3 לפזר מלח על כל פרוסת חציל (לא הרבה מלח מפני שזה לא עובר שטיפה)
4 לנעוץ בתוך שיפוד עץ את כל פרוסות החצילים, ולהניח על סיר גבוה להגרת הנוזלים לפחות 3 שעות
אז מה הפטנט של השיפוד?
א -הנוזלים ממש ממש יורדים, ולא אחד על השני כמו במסננת.
ב- החור שנעשה במרכז החציל גורם לחציל להיטגן מהר ולא סופג כמעט שמן בכלל
6 לפני הטיגון לייבש במגבת את עודפי הלחות
7 לטגן בשמן חם מאוד
בהצלחה
תגובה אחת
חייבים לשטוף את המלח. אחרת זה יותר מדי מלוח.