זאת עוגת הגבינה הכי טעימה שלי

Noy Turgeman
עוגת הגבינה שלי🌸

זאת עוגת הגבינה הכי טעימה שלי

מאת –Noy Turgeman

המרכיבים-
גבינה לבנה 750 גרם
1 שמנת חמוצה של פעם
6 ביצים
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 ו- 1/4 סוכר
2 שקיות קטנות סוכר וניל
ההכנה –
להוציא את המצרכים רבע שעה לפני שיהיו בטמפרטורת החדר,
להפריד את החלמונים והחלבונים (חשוב מאוד להפריד טוב שלא יתערבב כי כך הקצפת תיפול!!)
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר והסוכר וניל עד שתתקבל תערובת אחידה ותפוחה (לא קשה מידי ולא נוזלי מידי)
להעביר לקערה בתנועות קיפול בזהירות שלא תשבר הבלילה,
בנפרד להקציף את החלמונים עם שאר הסוכר וכשהוא נמס לשים את הגבינות ושאר החומרים
לאחד בן הבלילות טוב טוב .
לשמן עם חמאה תבנית עגולה 22 -24  ולהעביר את הבלילה
בתוך תנור שחומם מראש לשים תבנית מים מתחת
לשים את העוגה ל10 דק על 200 מעלות שתשחים ואחר כך להוריד ל160 מעלות למשך שעה
בלי לפתוח את התנור בכלל ואחרי שעה לכבות ולהשאיר את העוגה לשעתיים וחצי בפנים
שמוציאים מהתנור להכניס למקרר לפחות ל5-6 שעות ואז להוציא ולהפריד מהתבנית ,
אפשר לצפות בריבת חלב/קצפת/אבקת סוכר
טיפים-
*לשמן את התבנית טוב טוב בצדדים, למטה ולמעלה .
*לא לפתוח את התנור בשום אופן .
*להפריד את הביצים טוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *