כפיתות – אפשר להכין גם פרווה !

Ilana Buchris
כפיתות – קציצות תוניסאית
את הכפיתות – קציצות , אפשר להכין עם חזה עוף או פרווה
בלי החזה עוף הטחון !
Ilana Buchris
המרכיבים- 
עם חזה עוף / בשר טחון( אפשר להכין פרווה)
1/2 קילו בשר טחון
או 1/2 קילו חזה עוף
2 תפוחי אדמה
2 בצל
חבילת פטרוזיליה גדולה
חבילת כוסברה גדולה
חצי חבילת שמיר
2 בצלים גדולים
כמה עלים סלרי 2-3
5 שיני שום
כוס סולת או פירורי לחם
3 ביצים
2 כפות פפריקה מתוקה
כף פלפל שחור
כף מלח
1/2 כפית קינמון
כף תבלין לקציצות בהרט
כף כמון.
ההכנה-
 קוצצים את הירק ומייבשים
( משרה את הירק בקערה גדולה, שוטפת ומיבשת)
 מגרדת בצל , תפוח אדמה ושום
סוחטת היטב מהנוזלים.
 קוצצת דק את החזה עוף
אפשר בשר טחון.
מוסיפה לקערת הירק את התפוח אדמה , בצל וחזה עוף.
( לשים לב שלא יהיו נוזלים)
 מוסיפה סולת או פרורי לחם , ביצים
ותבלינים
 מערבבת הייטב , לתערובת אחידה
מניחה חצי שעה מנוחה
 מכינה כדורים יפים
 מטגנת במחבת עם שמן עד להזהבה.
אפשר לטבול בקמח עם תבלינים
ואז לטבול בביצה. ולטגן.
מגישים עם קוסקוס
וטעים גם ככה חם מהמחבת❤
תמונה 1- עם קמח וביצה, עם חזה עוף
תמונה 2- מטוגן ,פרווה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *