עוגיות מבצק פריך טבולות בסירופ וקוקוס
עוגיות מומלצות לחגים
תמר פרץ
המרכיבים –
כחופן מכל אגוז – פיסטוק , אגוזי לוז אגוזי , פקאן טחונים
200 גר חמאה
1 כוס שמן
1כוס מים
1/2 כוס א.סוכר
1 א.אפיה
5 כוסות קמח
ההכנה –
בקערה לערבב חמאה עם הסוכר להוסיף מים שמן א.אפיה את הקמח להוסיף בהדרגה ולערבב היטב עד לקבלת בצק פריך .
לתת לבצק מנוחה חצי שעה בקירור.
לקמח משטח עבודה להכין כמה כדורים לרדד וליצור סהרונים ,
לאפות 170 מעלות עד שמזהיב .
בינתיים להכין סירופ סוכר
כוס וחצי מים 2 כוסות סוכר. 1/2 לימון טרי סחוט טיפת מיי זהר טיפה מחית וניל …
לבשל עד שמסמיך
לטבול עוגה עוגה בזהירות ולפזר קוקוס 😍תמי פרץ