עוגיות אגוזים פריכות מרהיבות עם סירופ וקוקוס

תמר פרץ

עוגיות מבצק פריך טבולות בסירופ וקוקוס

עוגיות מומלצות לחגים

תמר פרץ

המרכיבים

כחופן מכל אגוז – פיסטוק , אגוזי לוז אגוזי , פקאן טחונים
200 גר חמאה
1 כוס שמן
1כוס מים
1/2 כוס א.סוכר
1 א.אפיה
5 כוסות קמח

ההכנה –

בקערה לערבב חמאה עם הסוכר להוסיף מים שמן א.אפיה את הקמח להוסיף בהדרגה  ולערבב היטב עד לקבלת בצק פריך .

לתת לבצק מנוחה חצי שעה בקירור.

לקמח משטח עבודה להכין כמה כדורים לרדד וליצור סהרונים ,

לאפות  170  מעלות עד שמזהיב .

בינתיים להכין סירופ סוכר

כוס וחצי מים 2 כוסות סוכר. 1/2 לימון טרי סחוט טיפת מיי זהר טיפה מחית וניל …

לבשל עד שמסמיך

לטבול עוגה עוגה בזהירות ולפזר קוקוס 😍תמי פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *