טורטיות במילוי בשר – מנה שמשתגעים עליה בחג

 

אסתי זוהר מטבח אותנטי

טורטיות ממולאות בשר
בציפוי שניצל

המתכון של אסתי 

המרכיבים-
ל – 6 טורטיות

700 גרם בשר טחון

2 בצלים קצוצים

קופסת פטריות חתוכות

תבלינים :

מלח .פלפל שחור גרוס.

כורכום.

פפריקה

צ'ילי מתוק.

שום גבישי

 ההכנה-
מטגנים בצלים עד להזהבה
מוסיפים פטריות ונותנים עוד צריבה קלה
מוציאים את הבצל המטוגן והפטריות מהסיר טיגון לכלי אחר ושומרים בצד .
שמים בשר טחון בסיר שטגנו בו את הבצל ומטגנים היטב היטב עד שהבשר משחים מעט
מטבלים ב:
במעט מלח
רבע כפית כורכום
רבע כפית פפריקה
רבע כפית שום גבישי
רבע כפית פלפל שחור גרוס
לקראת הסוף להוסיף מעט רוטב צ'ילי מתוק כפית עד 2 כפיות
לערבב היטב לקרר !

ממלאים כל טורטיה במילוי
מורחים בביצה ומצפים בפירורי לחם .

מרססים מעט שמן קנולה מעל הטורטיה המצופה בפירורים .

אופים בנינגה בתוכנית טיגון

.ממש למספר דקות מכל צד עד להזהבה קלה .

או שאופים בתנור בחום בינוני
או למי שמעדיף לטגן בשמן עמוק !

 

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *