טורטיות ממולאות בשר
בציפוי שניצל
המתכון של אסתי
המרכיבים-
ל – 6 טורטיות
700 גרם בשר טחון
2 בצלים קצוצים
קופסת פטריות חתוכות
תבלינים :
מלח .פלפל שחור גרוס.
כורכום.
פפריקה
צ'ילי מתוק.
שום גבישי
ההכנה-
מטגנים בצלים עד להזהבה
מוסיפים פטריות ונותנים עוד צריבה קלה
מוציאים את הבצל המטוגן והפטריות מהסיר טיגון לכלי אחר ושומרים בצד .
שמים בשר טחון בסיר שטגנו בו את הבצל ומטגנים היטב היטב עד שהבשר משחים מעט
מטבלים ב:
במעט מלח
רבע כפית כורכום
רבע כפית פפריקה
רבע כפית שום גבישי
רבע כפית פלפל שחור גרוס
לקראת הסוף להוסיף מעט רוטב צ'ילי מתוק כפית עד 2 כפיות
לערבב היטב לקרר !
ממלאים כל טורטיה במילוי
מורחים בביצה ומצפים בפירורי לחם .
מרססים מעט שמן קנולה מעל הטורטיה המצופה בפירורים .
אופים בנינגה בתוכנית טיגון
.ממש למספר דקות מכל צד עד להזהבה קלה .
או שאופים בתנור בחום בינוני
או למי שמעדיף לטגן בשמן עמוק !
2 תגובות
האם ניתן להקפיא,טורטיות ממלואות בבשר?
כן