עוגיות עבאדי ביתיות בגרסה אחרת
יותר קרספיות, פריכות, טעימות, ממכרות ומתפוצצות בפה.
מתכון צביה אורן
המרכיבים –
שלוש וחצי קמח כוסמין מלא
1 כוס שומשום
1 כוס שמן
כפית מלח ורוד הימלאיה
כפית אבקת אפיה ללא אלומניום
1 כוס מי סודה מוגז קר מהמקרר( מהבקבוק מי סודה מוגז)
ההכנה –
מערבבים את החומרים היבשים מוסיפים את הנוזלים ולערבב הכל לבצק אחיד.
אפשר ללוש הכל ביד.
ליצור כעכים או מקלות .
אפייה על 180 טורבו
כ-30 דקות או עד להזהבה.
ממש ממכרות וטעימות
ממליצה להכין