עוגת תותים עם שמנת וג'לי

מיקה

 

עוגת גבינה תותים וג׳לי- אי אפשר להפסיק ליישר

מאת מיקה רומם

המרכיבים –

בסיס

שרוול אחד פתי בר מרוסק

100 ג׳ חמאה מומסת.

קרם-

2 שמנת מתוקה

4 כפות סוכר

3 כפות אינסטנט וניל

גביע גבינה לבנה 5% (250 ג׳).

טופ-

פרוסות תותים,

ג׳לי (חב׳+ 2 כוסות ח״פ של שתיה חמה).

ההכנה –

נרסק ביסקוויטים ונערבב עם חמאה .

נשטח בתבנית מלבנית לא גדולה.

נקציף שמנת סוכר ואינסטנט .

נוסיף בסוף את הגבינה .

נשפוך מעל הביסקוויטים.

נכניס לקירור.

אחר כך נקשט בתותים וג'לי שמכינים לפי הוראות האריזה.

לפחות שעתיים במקרר.

Mika romem

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *