עוגת גבינה תותים וג׳לי- אי אפשר להפסיק ליישר
מאת מיקה רומם
המרכיבים –
בסיס
שרוול אחד פתי בר מרוסק
100 ג׳ חמאה מומסת.
קרם-
2 שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
3 כפות אינסטנט וניל
גביע גבינה לבנה 5% (250 ג׳).
טופ-
פרוסות תותים,
ג׳לי (חב׳+ 2 כוסות ח״פ של שתיה חמה).
ההכנה –
נרסק ביסקוויטים ונערבב עם חמאה .
נשטח בתבנית מלבנית לא גדולה.
נקציף שמנת סוכר ואינסטנט .
נוסיף בסוף את הגבינה .
נשפוך מעל הביסקוויטים.
נכניס לקירור.
אחר כך נקשט בתותים וג'לי שמכינים לפי הוראות האריזה.
לפחות שעתיים במקרר.
Mika romem