אין יותר טעים מקבב ביתי
קבב ביתי –
מתכון של מורן תורג'מן
המרכיבים-
בצל קצוץ
600 גר בשר טחון טרי עם שומן
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
כרבע כפית תבלין קבב או ראס אל חנות
רבע כוס מי סודה
ההכנה –
לטגן את הבצל הקצוץ
ולהוסיף לבשר הטחון .
להוסיף גם פטרוזיליה ותבלינים .
להוסיף רבע כוס סודה או מים מעורבבים עם רבע כפית סודה לשתייה, ניתן להוסיף שומן למי שאוהב.
לערבב הכל טוב טוב ולהניח לנוח 15 דקות.
להכין קבבים ולהניח לנוח במקרר לחצי שעה.
לצרוב על מחבת פסים עם מעט מאוד שמן או במנגל .
אני הגשתי עם בצל מטוגן.