שעועית ירוקה מוקפצת – תוספת מרעננת לכל ארוחה

ורד מרציאנו

כמה פשוט ככה טעים

התוספת שכולם אוהבים

דל בקלוריות ומלא בטעם

 

המרכיבים-

שקית שעועית ירוקה קפואה

מעט שמן זית

כף סויה

שן אחת של שום כתוש

שומשום להגשה

 

ההכנה-

מרתיחים את השעועית הקפואה במים עם מלח לכ- 7-10 דקות

מסננים .

מחממים במחבת את השמן עם הסויה והשום עם השומשום

מקפיצים לתוכה את השעועית.

כמה דקות מקפיצים ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *