עוגת גבינה – מתכון שלא מאכזב אף פעם

Noa yaskin

מתכון שלא מאכזב אף פעם

לשמן היטב תבנית ג'חנון שהתחתית מרופדת בנייר אפייה.

להכניס למקרר, הפעם הכנסתי למקפיא

לחמם תנור ל 200 מצב רגיל

עם תבנית מים בקו התחתון מעליו רשת שתעמוד עליה העוגה

 

 

המרכיבים-

6 ביצים

750 גר גבינה לבנה 9%

גביע שמנת חמוצה

250 גר גבינת שמנת

כוס ורבע עד וחצי סוכר

שקית אינסטנט פודינג וניל

70 גר קורנפלור

4 כפות קמח

מיץ לימון

כף ת.וניל

ההכנה

 

להפריד את הביצים

חלבונים להקציף עם כוס סוכר  למירקם לא נוקשה .

סיננתי מראש את הגבינה והשמנת החמוצה.

מערבבים חלמונים בקערה עם חצי כוס סוכר ועם הגבינות  מוסיפים קורנפלור, אינסטנט וקמח

מערבבים ממש ממש טוב למרקם חלק חלק.

מוסיפים  3 כפות מיץ לימון וכף תמצית וניל, לערבב טוב.

להוסיף את הקצף של החלבון המוקצף לגבינות ב 3 פעמים כל פעם לקפל בעדינות אבל לקפל טוב טוב.

להעביר לסיר ג'חנון.

לדפוק את התבנית על השייש רצוי על מגבת להוצאת בועות אויר ואז לקחת שיפוד ארוך חד פעמי

ופשוט להתחיל "לערבב" הכל זה מוציא עוד בועות שנלכדו הן יגרמו לסדקים

אפייה לתנור 200 ל10 דק

אחרי 10 דק לפתוח תנור לנגב את דופן הדלת הפנימית מלחות שהצטברה להוריד טמפ' ל 140 למשך שעה וחצי

כל רבע שעה , 20 דק לפתוח תנור לשחרר לחות לנגב את הדלת

להשאיר אחרי האפייה שעה בתנור

אחכ להוציא

ורק כשמתקררת להפוך לצלחת

בהצלחה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *