פשטידת פטריות וגבינות בחמש דקות הכנה .
ממש מהירה
המרכיבים –
2 בצלים גדולים
פטריות טריות 2 אריזות
מלח
פלפל שחור
500 גרם גבינה לבנה
כוס גבינה צהובה
3 ביצים
3 כפות קמח תופח
שומשום
אופן ההכנה –
לטגן במחבת שני בצלים גדולים עד להזהבה , להוסיף פטריות טריות שתי סלסלאות או לחילופין 3 קופסאות שימורים עדיף טרי , לתבל במלח ופלפל שחור. כמה דקות בישול ולהוריד .
לצנן עשר דקות בטמפרוטרת החדר , לאחר מכן, לשים בקערה גדולה להוסיף גבינה לבנה וגבינה צהובה מגורדת , 3 ביצים ו3 כפות קמח תופח לערבב הכל טוב טוב.
למזוג תערובת לתבנית עגולה משומנת מעט , לפזר מעל עוד קצת צהובה מגורדת ושומשום .
אפייה 180 מעלות כחצי שעה .
להגיש לצד סלט ירקות עשיר וממרחים
מתאימה לשבועות .
פשוט נדיר .