נקניק תמרים עשיר ובריא!
גלילת תמרים חטיף טעים ומהיר
מתכון צביה אורן
המרכיבים –
1 חבילה תמרים ללא חרצנים( עדיין לפתוח ולבדוק)
2 כפות מים
1/2 כוס אגוזי מלך שבורים
1/4 כוס קשיו שבור
1/4 כוס בונדוק( אגוז לוז) שבור
מעדיפה את כל האגוזים קלויים וטריים.
ההכנה-
טוחנים במעבד מזון את התמרים המגולענים, עם 2 כפות מים. עד לעיסה רכה
מוסיפים כף סילאן וממשיכים לערבב.
מוסיפים את כל האגוזים
ומערבבים היטב.
מניחים ניילון נצמד על השיש
שמים את התוכן, מסדרים ומגלגלים לגליל.
יוצרים גלילים בין 2-3
מעבירים למקפיא למשך שעתיים, מוציאים מגלגלים בקוקוס או בשומשום ופורסים לפרוסות.
לשמור במקרר, ואפשר גם להקפיא
טעים ובריא במיוחד.