המתכון לבורגול הכי טעים

אריאלה גולדמן

הכי טעים ♡

בורגול ❤

מאת אריאלה גולדמן

המרכיבים –

כוס בורגול גס

בצל

2 שיני שום

2 עגבניות

פפריקה

פלפל שחור

מלח

ההכנה –

את הבורגול שוטפים ומסננים בלבד. בורגול שעובר תהליך בישול אין צורך בהשרייה .
משרים בורגול רק כשרוצים להשתמש בו כמו שהוא ולהוסיף אותו לסלט למשל

לטגן בצל עד הזהבה
להוסיף 2 שיני שום כתושות , 2 עגבניות גדולות מגוררות על פומפיה, כף רסק עגבניות ולטגן כמה דקות.
לתבל בחצי כף פפריקה,חצי כפית פלפל שחור גרוס, כפית מלח
להוסיף כוס בורגול גס עם 2 כוסות מים. להביא לרתיחה,להנמיך להבה ולבשל כ 15-20 דקות.
להסיר מהאש ולהשאיר מכוסה עוד 15 דקות ואז לערבב עם מזלג וליזלול עם סלט קצוץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *