טוב תקשיבו זאת חייבת להיות עוגת הגבינה שלכם לשבת הקרובה!
בלי קורנפלור ובלי פודינג, והיא קלה קלה להכנה ומממש טעימה!
קחו מתכון באהבה- אלה לבייב
המרכיבים-
5 ביצים
כוס סוכר
1 סוכר וניל
750 גר' גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
2 כפות גדושות קמח
ההכנה-
להפריד ביצים להקציף חלבון עם חצי כוס סוכר לקצף די יציב.
את שאר המצרכים לערבב בקערה נפרדת
להוסיף מעל את החלבון המוקצף ולקפל בעדינות עד שנקבל בלילה אחידה .
,לקחת תבנית מלבנית בינונית ולשמן עם תרסיס שמן
לשפוך לתוך התבנית את הבלילה ולהכניס לתנור 200 מעלות 10 דקות
אחר כך להוריד ל 140 מעלות לשעה ורבע
ויש לכם עוגה טעימה וקלה …
בהצלחה