עוגת מייפל לא פחות ממושלמת !!!

Daniel Levy
עוגת מייפל מושלמת
דניאל לוי
המרכיבים-
4 ביצים
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
¼ כפית מלח
¾ כוס מיץ תפוזים (עדיף סחוט טבעי)
1 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
לפיזור מעל:
½ כוס מייפל
שקדים מולבנים
השימוש בכוס מידה של 250 מ"ל
ההכנה –
לחמם תנור ל-180 מעלות.
בקערת מיקסר לשים את הביצים והסוכר ולהקציף על מהירות גבוהה עד תערובת תפוחה ובהירה כ-3-4 דקות.
בינתיים לערבב את הקמח, אבקת אפייה והמלח ולהעביר דרך מסננת.
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף בהדרגה את השמן, מיץ התפוזים ותמצית וניל, לערבב לתערובת אחידה.
להוסיף את תערובת הקמח, אבקת אפייה ומלח ולערבב רק עד שכמעט נהיית תערובת אחידה.
בעזרת לקקן לקפל את תערובת העוגה לתערובת אחידה ולא מעבר לזה.
לשפוך את תערובת העוגה לתבניות האפייה.
לפזר מעל את האגוזים הקצוצים ולהכניס לתנור לאפייה של כ-30-40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
להוציא מהתנור ומיד לשפוך עליה את סירופ המייפל. לצנן ולהגיש.
בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *