עוגיות שושנים מתכון של אריה רוזנשטוק
המרכיבים –
לבצק
350 גרם קמח
200 גרם חמאה / מחמאה / נטורינה
שקית א.אפייה
3 חלמונים
חצי כוס מיץ תפוזים סחוט
לקרם קצף –
3 חלבונים
150 גרם סוכר (3/4 כוס)
80 גרם פודינג וניל -שקית
ההכנה –
לערבב חמאה וקמח א.אפייה עד פירורים
להוסיף את החלמונים והיית תפוזים לחוש עד בצק רך ונעים
לחלק ל 3
להקציף את החלבונים עם מעט מלח לאחר שהקצץ מתחיל לעלות להוסיף את הסוכר עד קצת יציב .
לקפל פנימה את הפודינג .
לפתוח את הבצק על נייר אפייה דק מאוד למרוח מהקרם לגלגל ולעטוף עם הנייר להקפיא חצי שעה לפחות .לחתוך לפרוסות בעובי של 2 ס"מ .
לאפות 180 מעלות עד הזהבה .
בהצלחה