עוגיות שושנים שאף פעם לא נמאס להכין

ענת ברנשטיין מזון

עוגיות שושנים  מתכון של אריה רוזנשטוק

המרכיבים

לבצק

350 גרם קמח

200 גרם חמאה / מחמאה / נטורינה

שקית א.אפייה

3 חלמונים

חצי כוס מיץ תפוזים סחוט

לקרם  קצף –

3 חלבונים

150 גרם סוכר (3/4 כוס)

80 גרם פודינג וניל -שקית

ההכנה

לערבב חמאה וקמח א.אפייה עד פירורים

להוסיף את החלמונים והיית תפוזים לחוש עד בצק רך ונעים

לחלק ל 3

להקציף את החלבונים עם מעט מלח לאחר שהקצץ מתחיל לעלות להוסיף את הסוכר עד קצת יציב .

לקפל פנימה את הפודינג .

לפתוח את הבצק על נייר אפייה דק מאוד למרוח מהקרם לגלגל ולעטוף עם הנייר להקפיא חצי שעה לפחות .לחתוך לפרוסות בעובי של 2 ס"מ .

לאפות 180 מעלות עד הזהבה .

בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *