עוגת גבינה בישקוטים וקפה/כרמית דהאן
תבנית 24 עם שקף מסביב
המצרכים לתחתית
חצי שקית פירורי ביסקיוויט
70 גרם חמאה
3 כפות סוכר
ממיסים את החמאה מערבבים את הפירורי בסקיוויט עם חמאה וסוכר
מרפדים את תחתית התבנית מהדקים היטב מקפיאים לעשר דקות
מצרכים לעוגה-
שלוש שרוולים של בישקוטים (בכל אריזה של בישקוטים יש שתי שרוולים)
גביע גבינת מסקרפונה או גביע גבינת שמנת נפוליאון
מיכל גדול שמנת מתוקה 500 מ"ל
500 גרם גבינה לבנה 5%
שקית אינסטנט פודינג וניל
לטבילת הבישקוטים –
2 כפות נס קפה חצי כוס מים רותחים
בקערת המיקסר שמים את הגבינות השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג ומקציפים הכל יחד לתערובת יציבה .
חותכים את הבישקוטים בצד אחד שלהם כולם לגודל אחיד מסדרים אותם בצמוד לשקף כך שהצד המסוכר כלפי חוץ.
שופכים מחצית מתערובת הגבינות פנימה ומישרים.
טובלים בישקוטים בקפה הנמס ומסדרים מעל תערובת הגבינות אם יש רווחים לוקחים שאריות בישקוטים שחתכנו מרטיבים בקפה ומסדרים.
יוצקים מעל את תערובת הגבינות שנותרה מישרים יפה ומקפאים למספר שעות
מוציאים ומקשטים בהמון אבקת קקאו משחררים מהתבנית בזהירות ומעבירים למקרר העוגה נשארת יציבה אין בעיה לשמור אותה במקרר בהצלחה