עוגת גבינה של פעם – אתם תתאהבו בה

ענת חרבי

 

מתכון קל לעוגת גבינה קרמית וטעימה.

לא יוצאת מאוד גבוהה טבל טעימה ממש

בלי הפרדת ביצים.

עוגת גבינה סופר קלה וטעימה.
תבנית בקוטר 24 משומנת במעט חמאה(העוגה לא גבוהה והיא לא נופלת
היא מהסוג הקרמי ולא הספוגי)

 

מחממים תנור ל170 מעלות תכנית תנור רגילה.

המרכיבים –
מכינים בסיס-

100 גרם חמאה

250 גר פתי בר

בלילה –

4 ביצים

750 גר גבינה לבנה

גביע שמנת חמוצה

כוס סוכר

שקית אינסטנט פודינג

3 כפות קורנפלר

ההכנה –

בסיס-
ממיסים 100 גרם חמאה.
טוחנים במעבד 250 גרם פתיבר.
מערבבים את הפתיבר עם החמאה ומשטחים בתבנית,ומישרים עם כף בלחיצות. שמים בינתיים במקרר.
הכנת הבלילה-
בקערה גדולה מערבבים עם מטרפה ביצים , סוכר,טורפים ואז מוסיפים:
750 גרם גבינה לבנה
1 איסנטנט פודינג וניל
3 כפות קורנפלור
1 גביע שמנת חמוצה(200 מל)
טורפים עד קבלת בלילה אחידה ושופכים מעל בסיס העוגיות.
מכניסים לאפיה,עד שהעוגה זהובה מסביב ולבנה באמצע(היא מתיצבת אחר כך בקירור)
זה לוקח משהו כמו שעה עד שעה ועשר דקות.
מוציאים מהתנור ומורחים קרם שמנת חמוצה: מערבבים 2 גביעי שמנת חמוצה(כל גביע 200 מל)עם 3 כפות סוכר.
מורחים בעדינות מלמעלה ומכניסים לעוד 5 דקות אפיה.
מוציאים מהתנור,מצננים ומכניסים למקרר והתיצבות.
תהנו👌👌👌

השמנת החמוצה למעלה לא חייבים אפשר גם בלי .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *