העוגה הזו היא קלאסיקה
חייבתת להכין בשבועות ואתם ?
המתכון של רעיה מיסקין
המרכיבים –
לבצק –
כוס וחצי קמח
כפית אבקת אפייה
רבע כוס סוכר
שקית סוכר וניל
3 חלמונים
150 גרם חמאה
המלית –
2 אריזות שמנת מתוקה
2/3 כוס סוכר
חצי אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה
250 גרם גבינת שמנת
ההכנה –
תבנית בקוטר 24 .
לערבב בצק למיקסר עד לאחיד.
לשטח חצי על התבנית וחצי לרדד על נייר אפייה .
לאפות בתנור 180 מעלות כחצי שעה.
לאחר שהבצק התקרר
להקציף שמנת עם סוכר ואינסטנט ולהוסיף גבינות .
למזוג את בלילת הגבינה מעל הבצק.
לפורר את הבצק שאפינו לחוד מעל העוגה .
להגיש רק אחרי 24 שעות לפחות .