מתכון ללחמניות מתוקות – רול צרפתי

רכות עננים פשוט חלום

מתכון ללחמניות מתוקות – רחל טולדנו

*כוס מדידה לשתיה קרה

המצרכים –
קילו קמח
1 כוס שמן
2 כפות שמרים יבשים
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
בערך 2 כוסות מים פושרים

כפית מלח

אופן ההכנה-
לערבב את כל היבשים בקערת המיקסר.
להוסיף את הביצים השמן ובהדרגה את המים הפושרים ללוש כ- 10 דקות ,הבצק צריך להיות רך
להתפיח שעה , ללוש שוב ולהתפיח שוב חצי שעה
לחלק את הבצק ל 20 כדורים להכין לחמניות בכל צורה שרוצים
להניח בתבנית עם נייר אפייה לתת ללחמניות לתפוח עשרים דקות ולמרוח חלמון ביצה עם כף סוכר ולפזר סומסום ולאפות בתנור שחומם מראש על 170 מעלות
עד שמשחים ואפוי , לאחר האפייה-  להבריש אותם בסירופ כמה פעמים שיספגו את הסירופ בהצלחה

לסירופ-
לבשל על הגז
כוס סוכר
כוס מים
2 שקיות סוכר וניל

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *