קיש בטטה ופטריות מרהיב במיוחד לשבועות

אושרת אלון גנות
מתכון קיש בטטה
מאת אושרת
תבנית קיש – 22-24
המרכיבים-
 בצק פריך מלוח מוכן או
לבצק-
2 כוסות קמח
100 גרם חמאה רכה
כפית מלח
כ- 2 כפות מים
ללוש היטב לבצק אחיד ולתת לו לנוח במקרר כחצי שעה.
למילוי-
בצל
חופן פטריות טריות פרוסות
50 גרם גבינת מוצרלה (מגורדת)
50 גרם גבינה צהובה (מגורדת)
מיכל שמנת מתוקה או לבישול (250 מל)
שמנת חמוצה אחת
2 כפות קמח
מלח פלפל לפי הטעם
 מעט אגוז מוסקט טחון
2 ביצים
כף מרק פטריות
קוביות מבטטה גדולה
ההכנה –
לטגן בנפרד את קוביות הבטטה
לטגן בצל ולהוסיף פטריות .אחר כך לערבב הכל יחד
עם שאר המרכיבים .
את הבצק לרדד על תבנית עגולה  ולשפוך את כל התערובת .
לחמם תנור לפני ל175 מעלות ולהניח את הקיש בתנור לחצי שעה
בהצלחה ❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *