נימוח וטעים – סהרוני שקדים

גלית אברהם

עוגייה נימוחה וטעימה – סהרון שקדים בקלות

 

המצרכים –

200 גרם שקדים טחונים

200 גרם חמאה רכה

100 גרם אבקת סוכר

גרידה מלימון טרי

2 כפות חלב

כוס וחצי קמח

4 כפות קורנפלור

חצי שקית אבקת אפייה

 

אופן ההכנה –

נערבב הכל יחד בקערה עד שמתקבל בצק חלק.

נעטוף את הבצק וניתן מנוחה של שעה בקירור.

נגלגל סהרונים ועל נייר אפייה

נדליק תנור על 170 מעלות ונאפה עד שמזהיב קלות

נבזוק אבקת סוכר

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *