כך תכינו קציצות רכות ומקורמלות שהילדים פשוט טורפים

ואז דנה דיאנה

 

קציצות מקורמלות עם סילאן

קציצות מקורמלות: רכות, עסיסיות וטעימות בטירוף!

יש משהו בקציצות מבושלות שקשה לעמוד בפניהן ,  הבשר העסיסי והרך, והשילוב המושלם של טעמים שמשאיר חשק לעוד.

זוהי מנה מנחמת, אהובה על ילדים ומבוגרים כאחד,

שתמיד מצליחה להפוך כל ארוחה לחגיגה.

אם אתם מחפשים דרך לשדרג את הקציצות הרגילות שלכם ולהעניק להן טוויסט מתוק-מלוח שיהפוך אותן לבלתי נשכחות,

הגעתם למקום הנכון!

המתכון הזה יגלה לכם את כל הסודות לקציצות מקורמלות שפשוט נמסות בפה,

ויהפכו לכוכבות של השולחן שלכם.

 

המרכיבים-

קילו בשר טחון
חופן כוסברה או פטרוזיליה
 בצל
 תפוח אדמה  מגורד דק
כפית מלח
כפית פלפל
כפית כורכום
כפית בהרט
לרוטב-
4 בצלים
חצי כף סוכר
סלסלת פטירות טריות
4 כפות סילאן
חצי כפית פפריקה
פלפל שחור מלח
קמצוץ קינמון
ההכנה –
את חומרי תערובת הקציצות לערבב יחד .
לצרוב על מחבת עם מעט שמן קציצות יפות ועגולות.
לשים בצד.
את הרוטב –
בסיר סוטאז׳ רחב
לטגן 4 בצלים בשמן חצי כף סוכר עד להזהבה
להוסיף סלסלה פטריות טריות להזהיב גם
להוסיף 4 כפות  סילאן חצי כפית פפריקה
פלפל, מלח גס ןקמצוץ קינמון
להוסיף ככוס מים רותחים לתת לסיר 3 דקות לבעבע ,
להכניס את הקציצות לסגור עם מכסה כ- 30 דקות
בישול על אש נמוכה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *