המתכון לעוגת קרמבו מושלמת

Nofar Swisa

עוגת קרמבו: הקינוח שיחזיר אתכם לילדות!

מי לא זוכר את הרגע המתוק הזה של ביס בעוגת קרמבו?

השילוב המושלם של תחתית שוקולד, קצפת וניל וציפוי שוקולד מבריק – זהו טעם של ילדות,

של פינוק אמיתי. 

עוגת קרמבו היא לא סתם קינוח, היא חוויה נוסטלגית, מתוקה ומרגשת,

שמשלבת את כל מה שאנחנו אוהבים בקרמבו האהוב בגרסה חגיגית ומושלמת לאירוח.

המתכון הזה יאפשר לכם לשחזר את הקסם, ולהכין עוגה שתגרום לכולם להתפעל, ליהנות מכל ביס, ובעיקר – לחזור לרגעים מתוקים של פעם.

המרכיבים- 

לתחתית-

5 ביצים

חצי כוס סוכר

3 כפות שמן

כף קקאו

2 כפות שוקולית

קרם-

2 אריזות שמנת מתוקה 38%

שקית אינסטנט פודינג וניל

רבע כוס סוכר

חצי כוס חלב

גנאש –

150 גר' שוקולד חלב או מריר

125 גר' שמנת מתוקה

 

 

אופן ההכנה –

נפריד ביצים ונקציף את החלבונים עם 5 כפות מהסוכר .

בקערה השנייה נערבב חלמונים עם  סוכר השמן קקאו והשוקולית .

אחר כך נאחד את שתי התערובת בתנועות קיפול.

נעביר לתבנית קפיצית 24 או 26  משומנת.

נאפה 180 מעלות  25 דקות

לאחר שהעוגה מתקררת

נקציף את השמנת עם חלב ,סוכר ואינסטנט.

נמרח מעל התחתית

נקרר

להכין גנאש

נחמם שמנת נכניס את השוקולד .

לאחר שהכל נמס נשפוך מעל העוגה

נקרר היטב לפני הגשה .

 

העוגות שלנו לשבת 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *