בורקס שבלולי פילאס תרד וגבינות

שרה סגל

ברקס טעים עם תרד וגבינות

 

המרכיבים-

בצק פילאס מופשר במקרר

250 גרם – חבילה גבינת שמנת /או קוטג'

חבילה גבינה צפתית  250 גרם

כוס גבינה צהובה מגורדת

2 חבילות תרד

ההכנה –

לחלוט את התרד במים רותחים לסחוט לקרר ולחתוך דק.

לערבב יחד עם הגבינות.

לפתוח את הבצק

לשים בקצה שורה של מילוי .

לסגור ולקפל לרולדה.

לחתוך ולגלגל לשבלול.

וכך הלאה לעשות עד שנגמר המילוי .

למרוח ביצה ושומשום

לאפות 180 מעלות כ- 40 דקות או עד שמזהיב ואפוי טוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *