מרק עדשים מצרי ( צמחוני) משגע ופשוט
מתכון- מירי בר משיח
המרכיבים-
2 כוסות עדשים כתומים
2 בצלים גדולים קצוצים
3 גזרים חתוכים לקוביות
4 שיני שום
כמון
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
כורכום
לימון סחוט
ההכנה –
לאדות את הבצל להוסיף גזר ועדשים
להוסיף מים ( גובה 3/4 הסיר)
לאחר חצי שעה
לטגן במחבת :
4 שיני שום כתוש עם כמון ( טיגון של פחות מדקה )
להוסיף לסיר את השום ותבלינים:
מלח פלפל כמון פפריקה מתוקה כורכום ונעט לימון סחוט
לערבב ולבשל עוד 10 דק
בהצלחה!
