שניצל דג מושט נחטף מהצלחת

דג מושט מטוגן
איבון חזן
המרכיבים-
5 פילה דג מושט או אחר
לימון
מלח
2 ביצים
מלח
כפית תבלין דג
פלפל שחור
צלחת קמח
צלחת פירורי לחם
ההכנה –
5 פילה דג מושט ללא עור
לשטוף לסחוט בעדינות.
להניח בקערה לפזר מעט מלח לטפטף לימון כך את כולם מנוחה חצי שעה עד שעה.
לאחר מכן לסחוט בעדינות לא לשטוף
להכין 3 צלחות
אחת 2 ביצים מעט מלח
תבלין דג או פפריקה מעורבת עם שום גבישי ,מעט מלח פלפל שחור
בצלחת שניה קמח
שלישית פירורי לחם
לטבול בקמח לנער
לטבול ביצה לאחר מכן פירורי לחם במחבת
לחמם שמן חצי עמוק
לטגן היטב משני צדדים
בתאבון