עוגת שוקו וקצפת קלה וטעימה – בלה שליו
מרכיבים-
4 ביצים
כוס ורבע קמח
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
1 אפיה
1 סוכר וניל
4 כפות שוקולית
הכנה-
העוגה –
עם מקצף ידני לערבב רטובים ולהוסיף קמח ושוקו . לטרוף הכל יחד – לשמן תבנית עגולה 24-26
להכניס לתנור כ -חצי שעה על 180 מעלות.
לקרם-
1 וחצי שמנת מתוקה להקציף עם אריזה של אינסטנט פודינג שוקולד
להרטיב את העוגה אחרי האפייה-
כף קוניאק חצי כוס מים וכפית סוכר לערבב טוב ולהרטיב מסביב לעוגה. למרוח את הקרם של הקצפת שוקולד מעל העוגה.
קרם שוקולד מלמעלה-
1 שוקולד מריר חצי שמנת מתוקה למיקרו דקה וחצי לערבב. לימרוח מעל לקרם לגרד אפשר לגרד שוקולד מריר מעל וטיפה אגוזים
עוגת שוקו בחושה וקלה עם קצפת ופירורי שוקולד