עוגת שמנת וקצפת – מלי מלכה
מרכיבים-
שרוול פתי בר 250 גר'
100 גר' חמאה
4 גביעים שמנת של פעם 28%
4 ביצים
אינסטנט פודינג וניל
כוס סוכר
2 שמנת מתוקה +אינסטנט פודינג
חצי כוס חלב
שוקולד מגורר
הכנה-
– להמיס חמאה עם שרוול פתי בר טחונים.
– להדק בתבנית
– בקערה נפרדת להשים 4 שמנת של פעם , 4 ביצים
– להוסיף חבילה של איסטנט פודיניג,כוס סוכר
– לערבב היטב להוסיף על העוגה
– להכניס לתנור 200 מעלות 45 דקות.
– לצנן היטב
-מעל להוסיף קצפת. מתכון לקצפת: 2 שמנת להקצפה, 1 איסטיג פודניג וחצי כוס חלב, להקציף עד ליציבות
-אפשר לגרד שוקלד מעל
-לצנן במקרר